ESPECIALITATS

No tothom necessita el mateix tractament, és per això que des del Fisio a Casa ens hem especialitzat en diferents camps de la fisioteràpia.

FISIOTERÀPIA PER GENT GRAN

Sessions de fisioteràpia adaptades a les patologies pròpies de l'edat com l'artrosis, l'artritis o dolors reumàtics. Amb un objectiu clar, millorar l'autonomia i la qualitat de vida del pacient.

La fisioterapia alto
fisioterapia

FISIOTERÀPIA POSTOPERATÒRIA

Tractaments encarats a la rehabilitació posterior a una intervenció quirúrgica, com per exemple,  per la col·locació d'una pròtesi. L'objectiu d'aquestes sessions, com a norma general, serà recuperar l'autonomia en el menor temps possible.

fisioterapia

FISIOTERÀPIA TRAUMATOLOGICA

Sessions de fisioteràpia encarades a tractar patologia diversa, com  esquinços, tendinitis o lesions meniscals entre d'altres, mitjançant l'ús de diverses tècniques de teràpia manual i agents físics. L'objectiu d'aquests tractaments serà principalment eliminar el dolor, recuperar la normalitat i prevenir noves lesions.

Sports%20massage%20on%20leg_edited.jpg

FISIOTERÀPIA ESPORTIVA

Sessions de fisioteràpia dirigides a esportistes tant amateurs com professionals amb l'objectiu de recuperar lesions o sobrecarreges pròpies de la seva activitat. Mitjançant teràpia manual, massatges descontracturants, punció seca o exercici terapèutic, entre d'altres mitjans, procurarem que l'esportista pugui tornar als seus entrenaments el més aviat possible.

FISIOTERÀPIA NEUROLÒGICA

Sessions de fisioteràpia dirigides a persones que pateixen o han patit algun tipus d'afecció de caràcter neurològic com podria ser un ictus o una esclerosi múltiple. L'objectiu serà clar, recuperar la màxima autonomia possible i empoderar al pacient perquè pugui introduir el seu pla de tractament i els avenços en aquest en el seu dia a dia.

Sesión de fisioterapia

MASSATGES DESCONTRACTURANTS/RELAXANTS

Oferim també sessions purament de massatge, descontracturant o relaxant, encarats a reduir dolors d'esquena o cervicals entre d'altres, produïts majoritàriament pel nostre dia a dia i/o estil de vida.

Back%2520Pain_edited_edited.jpg